1. Företag
  2. /
  3. Bli företagskund

Bli företagskund

Ditt företag får en egen kontaktperson, som hjälper dig med alla företagstjänster.
Medarbetare i företaget står och diskuterar.

Som företagskund i Handelsbanken

Våra nya kunder blir gamla kunder. En viktig förutsättning för ett långvarigt kundförhållande är att du känner oss och att vi känner ditt företag. Bäst lyckas det i det lokala bankkontoret, där din kontaktperson tar hand om företagets bankärenden.

Du kan vara säker på att vi erbjuder ändamålsenliga lösningar, som står pall för tidens tand. Endast när du är nöjd, kan vi kalla oss en bra bank.


Är du ny företags- eller samfundskund - fr.o.m. 1.7 behöver du ett förmånstagarutdrag för att öppna banktjänster

Symboli: tärkeää tietoa
Från och med 1 juli 2020 ska alla nya företags- eller samfundskunder som är skyldiga att anmäla sina verkliga förmånstagare uppvisa ett förmånstagarutdrag för att kunna öppna banktjänster. Mer information om hur man lämnar in en anmälan om förmånstagare finns på Patent- och registerstyrelsensÖppnas i nytt fönster samt Företags- och organisationsdatasystemetsÖppnas i nytt fönster webbsida.

Företagets bankbyte

Kvinna och man diskuterar.

Kontakta vårt kontor och kom överens om ett möte. Du berättar för din kontaktperson om ditt företag och er verksamhet, så han kan ge dig ett erbjudande. Ni går i genom tjänsterna och kommer överens om vad företaget behöver.

Hitta bankkontor

Paragraftäcken

Därför frågar banken

Vi är enligt lag skyldiga att ha god kunskap om dig och dina affärer när du är kund hos oss. Du måste därför alltid visa din legitimation när du vill utföra dina bankärenden och vid insättningar kan vi komma att ställa frågor om varifrån pengarna kommer.