Kollegor analyserar data tillsammans. new company analyzing data  - Handelsbanken.se

Handelsbanken för företag

När ditt företag behöver nya lösningar eller tjänster, betjänar företagets kontaktperson på bankkontoret.
Ikon dator och mobil

Aktuellt

Finansiering av husbolag

Ska ditt husbolag renovera eller göra en totalsanering? Handelsbanken erbjuder allt från ett liten renoveringslån till omfattande byggfinansiering.

I vissa fall kan ett husbolag beviljas ett grönt lån. Som exempel på renoveringar som berättigar till grönt lån kan nämnas övergången till jordvärme, anskaffningen av solpaneler eller en renovering för att förbättra energieffektiviteten.

Vi vill känna våra företagskunder

Handelsbanken är skyldig att identifiera och känna sina företagskunder. Därför samlar vi in information om ditt företag i början av och under hela kundrelationen.

Du kan uppdatera uppgifterna genom att klicka på knappen nedan och identifiera dig på tjänsten med Handelsbankens eller någon annan finsk banks nätbanks-ID.

Uppdatera ditt företags uppgifterÖppnas i nytt fönster

Hur påverkas marknaden av händelseutvecklingen i Ukraina?

Läs hur kriget i Ukraina påverkar den globala och finländska ekonomin och ditt sparande. Vilken är sanktionernas inverkan på utlandsbetalningar? Här hittar du aktuella frågor och svar.

Information om följder av kriget i Ukraina

the globe

Ändringar till landspärr för betalningar i nätbanken

Funktionen för att byta landsspärren för betalningar i nätbanken kommer att ändras den 30 oktober 2022, då alla landsval du gjort tidigare kommer att tas bort. I framtiden måste du välja de länder som du vill göra betalningar till. Finland är alltid ett tillåtet land för betalningar. 

När du vill göra en betalning till en annan bank än en bank som är verksam i Finland, måste du tillåta landet för betalningar under "Tillåtna länder för betalningar" (tidigare "Landsspärren för betalningar"), som du hittar både i namnmenyn och på sidan Betalningar efter förändringen.  

I mobilbanken kan du fortfarande göra betalningar endast till banker som är verksamma i Finland.

Förändringen förbättrar betalningarnas säkerhet. 

Mer information om utlandsbetalningar

Varför Handelsbanken

Vad erbjuder Handelsbanken?

Fastän det handlar om företagstjänster, kan betjäningen vara personlig. I Handelsbanken får ditt företag en egen kontaktperson, som du kan kontakta vilka bankärenden dina frågor än gäller.

Hitta bankkontor

En orsak, varför välja Handelsbanken

Också i kundnöjdhetsmätningen för år 2021 klarade sig Handelsbanken bra.  Vårt Family Office-koncept bara ökar kundnöjdheten.

Epsi Rating 2021 (på finska)Öppnas i nytt fönster
Family Office

Vi betjänar som vanligt

Ditt kundförhållande påverkas inte

Handelsbanken inledde 19.10.2021 processen med att sälja verksamheten i Finland.

Vår verksamhet fortsätter tillsvidare som vanligt. Kunderna påverkas inte av försäljningsprocessen, utan kommer att få samma goda rådgivning och tillgängliga banktjänster som idag under hela processen.

Hur påverkas kunderna?
Läs vårt pressmeddelande (19.10.2021, på finska)Öppnas i nytt fönster