Handel och service

Att ta emot betalningar är livsviktigt för ditt företag.
Kvinnor på kafé.

Lätt att betala gör kunden nöjd

Kunden betalar med kort

Handelsbankens kortinlösen sätter in kortbetalningarna på företagets konto både snabbt och till fullt belopp. I affären på gatunivå och i nätbutiken. I hemlandet och utomlands.

Kortinlösen
mobil med två pilar som går vågrätt åt varsitt håll

MobilePay

MobilePay är bankens samarbetspartner, som erbjuder moderna mobilbetalningar. Du kan ta emot mobilbetalningar i din affär och på nätet, på mässor och marknader.

MobilePay

e-handel olika betalsätt

E-betalning

Kunden betalar sina inköp i din nätbutik direkt från sitt bankkonto och du får en bekräftelse på betalningen. Efter att du fått bekräftelsen levererar du produkten eller tjänsten till kunden.

E-betalning
tre människor

Identifieringstjänsten

När du erbjuder skräddarsydda tjänster, måste kunden först identifieras. Handelsbankens identifieringstjänst är ett säkert sätt att identifiera kunden, både för företaget och kunden själv. 

Identifieringstjänst

mynt och sedlar

Kontantbetalning

Många kunder vill fortfarande betala kontant. En effektiv kontanthantering minskar riskerna och förbättrar företagets likviditetshantering.

Kontanthantering

Fakturering och betalning

Filöverföring

Handelsbankens Filöverföring är en effektiv helhet, där företaget både betalar och tar emot betalningar. Du skickar filerna direkt till banken och av banken får du returfiler. Du behöver inte pricka av betalningarna eller kontoföra manuellt.

Filöverföring

Kundtjänst för företagets betalningar

Om du har frågor om betalningsfilerna eller om innehållet i dem, ring

tfn 010 444 2545
må-fr kl. 8.00-17.00
yritysasiakkaat@handelsbanken.fi


Ta kontakt

Ta kontakt med vårt kontor och kom överens om ett möte. Du får en egen kontaktperson, som du kan vända dig till oberoende av vilka bankärenden du vill diskutera. Vid behov kallar hen in våra specialmedarbetare så får du svar också på detaljfrågor.

Läs mer

En hand knappar på en fickräknare.

Digitala tjänster gör vardagen lättare.

Digitala tjänster