Glada människor vid ingången till en byggnad.kollegor på Handelsbanken

Rekrytering

Handelsbanken erbjuder många karriärmöjligheter. Vi tror på individen och på självständigt tänkande.
Kampanjen Ansvarsfull Arbetsplats logo

Handelsbanken tror på individen och respekterar sina anställda. Hos oss får du självständiga arbetsuppgifter och stora befogenheter att fatta beslut. Vårt verksamhetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet.

Hos oss är varje individ viktig. Jämställdhet, mångfald och en inkluderande kultur är grundläggande värderingar hos oss. De är närvarande också i det dagliga arbetet. Vi uppskattar att medarbetarnas olika bakgrunder och erfarenheter berikar verksamheten och bidrar med nya perspektiv.


Jobba i Handelsbanken Finland

Ikon: Ett handslag.

Handelsbanken som arbetsgivare

Vi är en decentraliserad organisation. Hos oss har varje anställd mångsidiga utvecklingsmöjligheter. Läs om vår företagskultur och våra värderingar och hur vi satsar på jämställdhet, mångfald, hälsa och arbetsmiljö.

Ikon: Trre människor i rad och ovanför dem en jordglob.

Vad vill du jobba med?

Vi erbjuder många möjligheter att avancera i karriären - varierande uppgifter inom olika affärsområden och i flera länder. Läs vilka möjligheter vår organisation kan erbjuda just dig.


Jobba ute i världen

En kvinna och man bläddrar i en broschyr.

Handelsbankens huvudkontor ligger i Sverige, och våra hemmamarknader finns i Nederländerna, Storbritannien, Norge, Sverige och Finland. Utanför hemmarknaderna har vi verksamhet i 13 länder. Vårt nätverk utomlands betjänar de kunder som har internationell verksamhet.

Information om lediga jobb utomlands finns på LinkedIn.