Varainhoitoon luotettava kumppani

Aika on sijoittajan paras ystävä. Ajan lisäksi tarvitset luotettavan kumppanin varainhoitoon. Handelsbanken on tutkitusti paras.
Kalliomaisema

Handelsbankenin varainhoito tarjoaa palvelua sinun tarpeisiisi. Sinua palvelee tuttu yhteishenkilö, ja asiointitavan valitset itse.

Varainhoidon asiakkaana käytössäsi ovat suuren pohjoismaisen pankin leveät hartiat. Panostamme tutkimukseen ja haluamme olla ensimmäisenä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sinulle tämä näkyy laadukkaana ja pitkäjänteisenä palveluna, jonka tavoitteena on saavuttaa kilpailukykyisiä tuottoja.


Vahva ja vastuullinen varainhoitaja

-

Neuvontaa sinun ehdoillasi

Sijoitusneuvontamme perustuu sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, eivätkä sitä ohjaa bonukset. Olemme aktiivisia myös silloin, kun maailma ei kulje odotusten mukaisesti, ja käymme kanssasi läpi sijoitussuunnitelmaasi tarvittavia muutoksia.

Vastuulliset sijoituskohteet

Sijoituskohteiden valinnassa kansainväliset sopimukset ja normit yhdistyvät Handelsbankenin vahvaan yrityskulttuuriin. Suurena kansainvälisenä pankkina voimme vaikuttaa oman toimintamme lisäksi toisiin yrityksiin ja koko yhteiskuntaan.

Vastuullisuus täyden valtakirjan varainhoitosalkuissa

Täyden valtakirjan salkunhoidon tavoitteena on hyvä tuotto ja vastuullisuus. Siksi emme anna sijoitusneuvoja rahoitustuotteista, joiden vastuullisuusriskien katsotaan olevan kohonneita. Seulomme jatkuvasti omistuksiamme tunnistaaksemme mahdolliset haitalliset vaikutukset kestävyystekijöihin. 

-

Mittavat resurssit

Handelsbanken on luotettava varainhoitoyhtiö, joka tarjoaa käyttöösi kansainvälisen verkostonsa laajan asiantuntemuksen.  

Varainhoitomme hallinnoi noin 85 miljardin euron rahastovaroja, jotka on sijoitettu yli 100 rahastoon.

Toistuvasti palkittu

Handelsbankenin varainhoitopalvelut on palkittu vuosien mittaan useilla merkittävillä palkinnoilla.

Handelsbankenin rahastoyhtiö on valittu kaksi kertaa vuoden rahastoyhtiöksi.

Tunnemme Pohjoismaat

Painotamme sijoituksissamme pohjoismaisia yrityksiä. Pohjoismaat on vakaa ja innovatiivinen markkina ja siksi kiinnostava sijoituskohde. Luotamme Pohjoismaihin. 


Varainhoidon ratkaisut sinulle

Pidämme varoistasi huolta itsenäisesti tai yhdessä kanssasi

Täyden valtakirjan varainhoidossa annat päätösvastuun salkunhoitajalle. Hän tekee tarvittaessa muutoksia sijoituksiisi noudattaen sovittua suunnitelmaa, jossa esimerkiksi osakkeiden maksimiosuus on rajattu.

Konsultatiivisessa varainhoidossa varainhoitaja sopii erikseen kanssasi sijoitussunnitelmaan tehtäväistä muutoksista. Halutessasi voit joustavasti yhdistää näitä palveluja. Voit myös tehdä itsenäisiä suunnitelmia ja markkinatilanteeseen sopivia ratkaisuja. Asiantuntijamme ovat apunasi.

Laaja yhteistyöverkosto täydentää osaamistamme. Olemme läpinäkyviä, jotta sinä tiedät, mitä hyödyt yhteistyöstä verkostomme kanssa. Hallinnoimme mittavia rahastovaroja ja haluamme ansaita luottamuksesi joka päivä.


Handshake

Tule varainhoitomme asiakkaaksi

Handelsbanken on Tukholman pörssin vanhin listattu yhtiö, ja kokemuksemme on vertaansa vailla. Voit soittaa suoraan asiantuntijalle tai jättää yhteydenottopyynnön. Lähdetään saman tien suunnittelemaan sinulle sopivinta ratkaisua.

Olemme yksi maailman vakavaraisimmasta pankeista ja aiomme olla sitä myös jatkossa. Hoidamme varallisuuttasi valtakirjalla tai konsultoiden. Sinä päätät, miten aktiivisesti olet mukana tekemässä sijoituspäätöksiä. 

Meille on tärkeää, että sinulle jää aikaa siihen, mitä eniten arvostat. 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen.

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle.