Handelsbanken Tavoite -säästösopimus

Tavoitteellista kuukausisäästämistä.
Tyttö kuulosuojaimet kaulassa.
  • Valitset itse tavoitteesi toteutumisajankohdan, jolloin säästösopimukseesi kertyneet säästöt maksetaan sinulle.
  • Elämäntilanteen muuttuessa voit muuttaa säästösummaa, pidentää säästöaikaa tai nostaa säästöt käyttöön milloin vain.
  • Säästöjen noston voit valita kuukausittain tai vaikkapa vuosittain lomamatkaa varten.
  • Tavoite-ajankohdan lähestyessä salkkusi riskitasoa lasketaan automaattisesti vähentämällä osakesijoitusten osuutta.
  • Ei minimisijoitussummaa.

Mikä on sinun tavoitteesi?

Vauraammat eläkepäivät, hyvä alku lapselle, lapsenlapsen ensiasunto, pitkäaikainen matkahaave. Tavoitteita on monenlaisia. Toteuta unelmasi asettamalla oma Tavoite ja aloittamalla säästäminen jo tänään.

 
Salkunhoitopalvelumme asiakkaana sinulla on aina käytössäsi oma henkilökohtainen sijoitusasiantuntija, joka tuntee sinut ja elämäntilanteesi. Salkunhoitajamme tekee puolestasi tarvittavat toimenpiteet, jos markkinatilanne muuttuu sijoitusaikana.

Näin pääset alkuun

Tavoitteiden salkut vuosina 2030-2060

Näin valitset sopivan Tavoitesalkun

Jos tavoitteenasi on eläketurvan täydentäminen, voit helposti arvioida millä vuosikymmenellä jäät eläkkeelle. Lapselle säästäessä tavoiteajankohta on myös helppo arvioida etukäteen, esimerkiksi lapsen 20-vuotissyntymäpäivän mukaan. 

Tavoitteesi toteutumisajankohta määrittelee tavoitesalkkusi ja samalla sijoituksen riskitason. Tavoite-säästösopimuksessa varasi on hajautettu laajasti korko- ja osakemarkkinoille.

Jos tavoitteesi ajankohta muuttuu, voit muuttaa säästösuunnitelmaasi vaivattomasti ja kuluitta omassa Handelsbanken-konttorissasi.

Tee näin 

  1. Varaa aika tapaamiselle lähimpään .
  2. Henkilökohtainen sijoitusasiantuntijamme kartoittaa kanssasi sinulle sopivan riskitason ja sijoitusajan.
  3. Sovit kertamaksusta ja/tai säännöllisestä säästösummasta vaikkapa kuukausittain. Nyrkkisääntönä pitkäaikaissäästämisessä pidetään 10 prosentin säästöä nettopalkasta joka kuukausi.
  4. Säästösumma veloitetaan e-laskuna automaattisesti tililtäsi sovituin väliajoin. Voit tehdä myös ylimääräisiä maksuja niin halutessasi.

Varat nostettavissa milloin tahansa

Tavoite-säästösopimus on sijoitussopimus ja verotus on sijoitussopimuksen mukainen. Voit nostaa sijoitettuja varoja käyttöösi koska tahansa - kokonaan tai osittain. Kun nostat maksettujen vakuutusmaksujen osuutta säästöaikana, osittainen säästönnosto kohdistuu sekä sopimuksen pääomaan että tuottoon siinä suhteessa, kun vakuutuksen säästö niistä koostuu.

Sopimukseen kertynyt tuotto on veronalaista pääomatuloa vakuutuksenottajalle. Pääoman osuudesta ei makseta veroa.Voit vaihtaa milloin tahansa sijoituskohdetta eli valittua Tavoitesalkkua veroitta ja kuluitta.

Jos sopimuksenottaja menehtyy, säästösopimus siirtyy kokonaisuudessaan kuolinpesän varallisuudeksi. Sopimukseen ei liity sijoitusvakuutuksen edunsaajamääräystä. Sijoitussopimuksen juridinen nimitys on kapitalisaatiosopimus.

Lue lisää

Nianen pimeässä asioi verkkopankissa.

Sijoittaminen verkkopankissa

Verkkopankissa voit sijoittaa kotimaisiin osakkeisiin, yritystodistuksiin, warrantteihin ja pörssilistattuihin rahastoihin (ETF).

Säästä ja sijoita verkkopankissa

Vastuunrajoitus

Rahoitusvälineen tuotto ei ole takuu tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineen arvo voi nousta tai laskea ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.