1. Tietoa pankista
 2. /
 3. Rekrytointi
 4. /
 5. Uramahdollisuudet

Uramahdollisuudet

Mistä sinä olet kiinnostunut? Handelsbankenissa voit valita monesta uravaihtoehdosta.
Nuori mies ja nainen seisovt ikkunan edessä keskustelemassa.

Hae töihin Handelsbankeniin

Handelsbankenissa luotamme työntekijöihimme ja kunnioitamme heitä yksilöinä. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa vastuuta ja edetä uralla eri tehtävissä, yksiköissä ja maissa. Lue, mitä voimme tarjota sinulla ja miten voit löytää kiinnostavan työn Handelsbankenista.

Ikoni: Kolme ihmistä, joiden yläpuolella puolikas maapallo.

Monta uravaihtoehtoa

 • Pankkikonttori
  Pankkimme toiminta perustuu paikallisiin konttoreihin. Pankkikonttorissa sinulla on kokonaisvastuu asiakasta koskevista päätöksistä. Jos olet myyntihenkinen, viihdyt varmasti konttorissa! Asetat aina asiakkaan keskiöön. Konttori tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia - voit erikoistua tai kouluttautua konttorinjohtajaksi.

 • Handelsbanken Suomen pääkonttori
  Pankkikonttorissa voi olla vain rajallinen määrä eri alojen asiantuntijoita. Siksi pankkikonttoreita palvelee Handelsbanken Suomen pääkonttori, joka sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Pääkonttorin asiantuntijat tukevat konttoreita asiakaspalvelussa. Pääkonttorissa työskentelevät tuoteasiantuntijat, lakimiehet, taloushallinnon osaajat, pankin viestintä ja henkilöstöosasto.

 • Capital Markets    
  Handelsbanken Capital Markets koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta: Markets, Varainhoito, Henkivakuutus ja Kansainväliset palvelut. Capital Markets vastaa riskienhallinnan, arvopapereiden, analyysin, varainhoidon ja henkivakuutusten palveluista ja tuotteista. Capital Markets -yksikössä työskentelee mm. analyytikkoja, arvopaperivälittäjiä, asiakasneuvojia, rahastohoitajia ja monia erikoisasiantuntijoita. 

 • IT-yksikkö ja kehitys 
  Handelsbankenin IT-yksikköön kuuluvat kehitys, innovointi ja palvelumuotoilu sekä ylläpito ja järjestelmien hallinta. Käytössämme on itse toteutettuja ja ostettuja paikallisia järjestelmiä sekä konsernin yhteisiä sovelluksia. IT-osastolla työskentelee järjestelmäkehittäjiä, palvelumuotoilijoita, IT-arkkitehtejä, tuotannon valvojia ja tukihenkilöitä.

Nainen näyttää toiselle naiselle jotain näytöllä.

Uudet työtilat ja -tavat  

Konttorissa asiakkaita palvellaan neuvotteluhuoneissa ja pääkonttorissa työskennellään monitoimitilassa.