1. Yritysasiakkaat
  2. /
  3. Rahoitus
  4. /
  5. Trade Finance

Trade Finance

Kilpailuetua ulkomaankauppaan rahoituksella ja oikein valituilla maksutavoilla.
Mies ja nainen kättelevät

Trade Finance vienti- ja tuontikaupan mahdollistajana

Kansainvälinen kauppa eroaa monin tavoin kotimaankaupasta. Kansainvälisessä toimintaympäristössä toimittaja-, maa- ja asiakasriskien hallinta on tärkeää. Trade Finance -tuotteet auttavat yritystäsi hallitsemaan näitä riskejä. Ne tuovat myös kilpailuetua esimerkiksi parempien maksuehtojen muodossa ja tekevät näin yrityksestäsi houkuttelevan kauppakumppanin. Yhteistyöpankkinasi tuemme yrityksesi kansainvälistymistä tarjoamalla käyttöösi vahvan asiantuntijuutemme, laajan verkostomme ja syvällisen markkinatietämyksen globaalissa toimintakentässä.

Trade Finance tuo yrityksesi ulottuville laajan valikoiman kaupan rahoituksen ja riskien hallinnan tuotteita, kuten ulkomaan pankkitakaukset, remburssit sekä perittävät. Riippumatta siitä, oletko viejä tai tuoja, Handelsbanken Trade Finance tarjoaa yrityksellesi räätälöidyt tuotteet kaupan turvaamiseksi.


Mailmankartta numeroita vasten.

Ensiaskeleet maailman markkinoilla?

Haluatko laajentaa kaupankäyntiä ulkomaille? Löytyykö yrityksen tuotteille kiinnostusta muualtakin?

Älä anna mahdollisuuden mennä ohi, vaikka ulkomaankauppa on uutta ja tuntuu vaikealta. Autamme yritystäsi ehdottamalla järkeviä palveluita, jotka vähentävät ulkomaankaupan riskiä.

Kansainvälistä toimintaa aloittava yritys

Kysymysmerkki puhekuplassa.

Hae konttori ja varaa aika

Soita konttoriin ja varaa aika tapaamiseen. Tapaamiseen osallistuu Trade Finance -asiantuntijoita. Näin yrityksesi saa juuri sille sopivat ja tarkoituksenmukaiset palvelut käyttöönsä.