1. Privat
  2. /
  3. Spara och placera
  4. /
  5. Marknadsöversikter

Marknadsöversikter

Våra översikter ger en allmän bild av den ekonomiska utvecklingen och trenderna på marknaden samt konkreta spar- och placeringstips.
Telefon som hålls i handen ovanför en kaffekopp.

Läs våra publikationer

Aamupala

Aamupala är en kort, men mångsidig översikt av de viktigaste ekonomiska händelserna. Du får översikten avgiftsfritt till din e-post varje vardag.

Macro Insights 

Macro Insights är en ekonomisk publikation som utkommer en gång i månaden på engelska med tyngdpunkt på Norden. I publikationen ger banken sina kommentarer till händelserna i den globala ekonomin.

Markkinakatsaus (Marknadsanalys)

Marknadsanalysen utkommer en gång per vecka på finska och den ger dig en allmän bild av den globala ekonomin. Den behandlar aktuella ekonomiska frågor och innehåller också en kalender med månadens händelser inom ekonomin.

Informationspaket av Handelsbankens placeringsexperter

Jani Stenius och Timo Teivaanmäki i en livesändning

Sätter inflationen stopp på uppgången i aktiemarknaden? Vilka val ska man göra?

Varmt välkomna på Handelsbankens sändning inspelad den 16 juni. Temat för sändningen är läget på placeringsmarknaden. I studion medverkar Handelsbanken Finlands chefsförvaltare Jani Stenius och placeringsdirektör Timo Teivaanmäki.

Se Handelsbankens alla webinarerÖppnas i nytt fönster

Ansvarsbegränsning

Den historiska avkastningen på ett finansiellt instrument är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på instrumentet kan stiga och sjunka i värde och du kan förlora en del av eller hela det investerade kapitalet. Innehållet på denna sida ska inte ses som personlig placeringsrådgivning eller en placeringsrekommendation.