1. Privat
 2. /
 3. Spara och placera
 4. /
 5. Private Banking

Handelsbanken Private Banking - personlig och pålitlig

När du värdesätter ekonomisk sinnesfrid och behöver experthjälp för att sköta din förmögenhet - men endast marknadens bästa duger.
Flicka och äldre man på stranden

Kunden i fokus

Med dina behov som utgångspunkt

Som Handelsbankens Private Banking-kund har du tillgång till ett nätverk av experter som söker fram de bästa lösningarna för dig och dina tillgångar. Dina personliga behov, planer och mål utgör grunden för vår individuella kapitalförvaltning. Vi är helt och hållet inriktade på service, vilket våra kunder uppskattar. 

Välkommen som Private Banking-kund hos Handelsbanken!


Private Banking i Handelsbanken

För dig duger endast det bästa 

När du är nöjd, är vi nöjda. Prosperas jämförelse visar att Handelsbanken har de nöjdaste Private Banking-kunderna i Norden. Hos oss får du tillgång till en internationell koncerns breda expertis och långa erfarenhet av att uppfylla krävande tjänstebehov. Utmana oss att visa vad vi kan!

Du uppskattar personlig betjäning

I Handelsbanken har du alltid en egen Private Banking-kontaktperson som betjänar dig i alla bankärenden, tillsammans med bankens andra experter. Du når din kontaktperson på ett direkt telefonnummer.

Du vill ha en pålitlig och stabil partner

Förtroende och respekt är förutsättningen för ett bra kundförhållande. När du är kund hos oss vet du hur din förmögenhet sköts. Du får rapporter regelbundet och vi erbjuder dig flexibla sätt att sköta också andra bankärenden. Du är viktig för oss. 

Handelsbanken är en solid och internationell bank med ett täckande kontorsnät i Norden, Storbritannien och Nederländerna. Handelsbanken är också en av världens tryggaste affärsbanker (Global Finance 2020Öppnas i nytt fönster). 

Kontakta oss

Lämna oss dina kontaktuppgifter, så ringer vi dig.

Kontaktblankett

Du kan också ringa våra Private Banking-rådgivare direkt.

Private Banking-kontaktpersonerna


Du får alla tjänster av din egen kontaktperson

En grupp män diskuterar

Heltäckande kapitalförvaltning

Kapitalförvaltning är ett av våra viktigaste affärsområden. Vi satsar på forskning och vill vara de första på rätt ställe vid rätt tidpunkt. För dig betyder det service som är av hög kvalitet och långsiktig och vars målsättning är att uppnå konkurrenskraftig avkastning.

Vi gör tillsammans upp en placeringsplan utgående från dina mål. Planen verkställs med fullmakt eller tillsammans med dig – du bestämmer. 

En pålitlig partner för ditt kapital
En familj på strandklipporna

Hållbara och högklassiga placeringslösningar

I valet av placeringsobjekt sammanlänkas internationella avtal och normer med Handelsbankens starka företagskultur. 

Utöver våra egna produkter erbjuder vi också placeringslösningar hos uppskattade internationella kapitalförvaltare. Vi kräver ansvarsfullhet också av våra samarbetspartners. Handelsbankens Private Banking lämpar sig för kunder som vill bidra till en bättre framtid med sina placeringar.

Ansvarsfulla investeringar i Handelsbanken

Private Banking skräddarsys för dina behov

När ditt kapital som du vill investera överskrider 300 000 euro, får du full utdelning av Handelsbankens Private Banking-tjänster.

Tjänstens innehåll

 • Diskretionär kapitalförvaltning och konsultativ kapitalförvaltning
 • Pensions- och försäkringslösningar
 • Finansieringslösningar
 • Dagliga banktjänster
 • Företagstjänster

I samverkan med våra samarbetspartners erbjuder vi:

 • Skattetjänster
 • Juridiska tjänster 
 • Företagsaffärer och generationsskiften

Ansvarsbegränsning

Den historiska avkastningen på ett finansiellt instrument är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på instrumentet kan stiga och sjunka i värde och du kan förlora en del av eller hela det investerade kapitalet. Innehållet på denna sida ska inte ses som personlig placeringsrådgivning eller en placeringsrekommendation.