Verkkopankki

Hoida pankkiasiat kätevästi missä ja milloin vain.

Pankkitunnukset ovat avain moneen palveluun

Mies kävelyllä ulkona pipo päässä.

Maksujen vahvistaminen

Vahvista-sovellus 

Vahvista-sovelluksen lataat sovelluskaupasta. Sovelluksella vahvistat maksut ja tunnistaudut verkkopalveluihin. Avaintunnuskorttia et tarvitse.

Lisävahvistus

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai et halua luopua avaintunnuskortin käytöstä, sinun tulee lisävahvistaa maksut. Saat tekstiviestinä numerokoodin, jolla vahvistat maksut turvaluvun lisäksi.


Verkkopankin palvelut

Nainen istuu tietokoneella pöydän äärellä

Seuraa palkkatietoja verkossa

Palkkaerittelyn tai palkkakuitin linkki on verkkopankin aloitussivulla Oikotiet-ruudussa, tai vaihtoehtoisesti oikean yläkulman nimivalikossa. Erittely säilyy arkistossa vähintään 18 kuukautta. Tätä pidemmästä ajasta päättää erittelyn toimittaja.

Lainat ja luotot antavat joustoa

Verkkopankissa seuraat lainojesi lyhennyksiä ja koron kehitystä. Lisäksi voit hakea uutta asuntolainaa tai opintolainaa. Voit myös hakea itsellesi luottokorttia ja siirtää tarpeen mukaan rahaa luottokortiltasi suoraan tilillesi.

Säästä ja sijoita verkkopankissa

 • Säästä kätevästi tilille
  Verkkopankissa voit tehdä toistuvaismaksun omalle säästötilillesi. Kun säästät säännöllisesti, käytössäsi on pian näppärä vararahasto. Sillä rahoitat äkkilähdön lämpöön tai hankit uuden keittiökoneen rikkinäisen tilalle. Säästötilin voit avata helposti verkkopankissa.
 • Aloita rahastosäästäminen
  Avaa ovi säästämisen ja sijoittamisen maailmaan verkkopankissa vain muutamalla näppäimen painalluksella. Avaa rahastosäästäminen ja valitse rahasto ja säästösumma. Rahastosäästäminen on varainhoitoa vaivattomimmillaan.
 • Sijoita verkossa
  Siirrä sijoitussalkkusi verkkopankkiin, jossa voit seurata salkun kehitystä missä ja milloin vain. Käy konttorissa ja sovi salkkupalvelun siirrosta verkkopankkiin. Sijoitusmarkkinat ovat sinulle avoinna!

Maksamisen turvallisuutta 

 • Salli maita ulkomaanmaksuille
  Verkkopankissa voit tehdä maksuja vain Suomeen, jos et salli maita ulkomaanmaksuille. Suosittelemme, että sallit pysyvästi vain ne maat, joihin teet usein maksuja. Salli muut maat vain tarvittaessa ja poista valinta maksun jälkeen.
 • Rajoita korttisi käyttöä
  Verkkopankissa voit rajoittaa kortin käyttöä. Voit valita, miten laajasti korttia voi käyttää eri maissa. Voit muokata rajoituksia tarpeen mukaan, esimerkiksi määritellä väliaikaisen käyttöalueen. Rajoitukset koskevat Debit-kortteja ja Credit/Debit-korttien debit-puolta.

Turvallista asiointia verkkopankissa

Viesti turvallisesti pankin kanssa

Verkkopankissa sinulla on henkilökohtainen postilaatikko pankin kanssa viestittelyä varten. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä. Viestit suojataan, joten tieto raha-asioistasi ei päädy vääriin käsiin. Ethän siis käytä tavallista sähköpostia pankkiasioiden hoitamiseen

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Lue tarkemmin siitä, miten pankki työskentelee turvallisuutesi edistämiseksi, ja miten voit itse toimia turvallisesti käyttäessäsi tuotteitamme ja palvelujamme.

Lukkiutuneet pankkitunnukset

Aktivoi lukkiutuneiden pankkitunnusten avauspalvelu verkkopankin Nimi-valikossa. Jos syötät salasanan väärin ja pankkitunnuksesi lukkiutuvat, saat koodin tekstiviestinä. Sen avulla voit avata lukkiutuneet tunnukset.

Unohtunut tai lukkiutunut salasana

Pankkitunnusten sulkeminen

Voit sulkea pankkitunnuksesi soittamalla numeroon +358 20 333.

Saat pankkitunnukset konttoristasi

Konttorisi opastaa sinua samalla verkko- ja mobiilipankin käytössä ja neuvoo säilyttämään pankkitunnuksia oikein.

Haluatko tietää lisää verkkopankistamme?

Asiakaspalvelumme numerossa 010 444 2442 palvelee sinua ma-pe klo 8:00-17:00 (0,084 euroa/min.).


Maksutilin yleisimmät palvelut

Suomessa on määritelty yleisimmät maksutilin palvelut ja niistä käytettävät nimitykset. Handelsbankenissa Maksutilin verkkopalvelusta käytetään nimeä Verkkopankki.

Maksutilin yleisimmät palvelut

Lue lisää

Nainen katsoo hymyillen läppäriä

Kun et ehdi konttoriin, varaa aika verkkotapaamiseen

Verkossa keskustelet yhteyshenkilösi kanssa kaikista säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista - olitpa sitten kotona, töissä tai matkalla.

Verkkotapaaminen