Verkkopankki

Hoida pankkiasiat kätevästi missä ja milloin vain.

Pankkitunnukset ovat avain moneen palveluun

Mies kävelyllä ulkona pipo päässä.

Ikoni: Lamppu hehkuu

Internet Explorer -selaimella ei voi käyttää verkkopankkia 5.5. jälkeen

Verkkopankin käyttö Internet Explorer -selaimella päättyy tietoturvallisuussyistä 5.5.2021.

Suosittelemme, että käytät verkkopankkia Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge- tai Safari-selainten uusimmilla virallisilla versioilla.


Maksujen vahvistaminen

Vahvista-sovellus 

Vahvista-sovelluksen lataat sovelluskaupasta. Sillä vahvistat maksuja ja tunnistaudut verkkopalveluihin. Tunnuslukukorttia ei tarvita.

Maksujen lisävahvistus

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai et halua luopua avainlukukortin käytöstä, sinun täytyy lisävahvistaa maksujasi. Saat koodin tekstiviestinä ja sillä vahvistat maksua turvaluvun lisäksi.


Verkkopankin palvelut

Nainen istuu tietokoneella pöydän äärellä

Seuraa palkkatietoja verkossa

Palkkaerittelyn tai palkkakuitin linkki on verkkopankin aloitussivulla Oikotiet-ruudussa, tai vaihtoehtoisesti oikean yläkulman nimivalikossa. Erittely säilyy arkistossa vähintään 18 kuukautta. Tätä pidemmästä ajasta päättää erittelyn toimittaja.

Lainat ja luotot antavat joustoa

Verkkopankissa seuraat lainojesi lyhennyksiä ja koron kehitystä. Lisäksi voit hakea uutta asuntolainaa, opintolainaa tai TosiKätevää, joka tarjoaa arkipäivän rahoitusta. Voit myös siirtää rahaa luottokortiltasi suoraan tilillesi.

Säästä ja sijoita verkkopankissa

 • Säästä kätevästi tilille
  Verkkopankissa voit tehdä toistuvaismaksun omalle säästötilillesi. Kun säästät säännöllisesti, käytössäsi on pian näppärä vararahasto. Sillä rahoitat äkkilähdön lämpöön tai hankit uuden keittiökoneen rikkinäisen tilalle. Säästötilin voit avata helposti verkkopankissa.
  Sijoitustili on säästötili
 • Aloita rahastosäästäminen
  Avaa ovi säästämisen ja sijoittamisen maailmaan verkkopankissa vain muutamalla näppäimen painalluksella. Avaa rahastosäästäminen ja valitse rahasto ja säästösumma. Rahastosäästäminen on varainhoitoa vaivattomimmillaan.
  Rahastosäästäminen verkkopankissa
 • Sijoita verkossa
  Siirrä sijoitussalkkusi verkkopankkiin, jossa voit seurata salkun kehitystä missä ja milloin vain. Käy konttorissa ja sovi salkkupalvelun siirrosta verkkopankkiin. Sijoitusmarkkinat ovat sinulle avoinna!
  Säästä ja sijoita verkossa

Maksamisen turvallisuutta 

 • Hallitse ulkomaanmaksujen estoja
  Verkkopankissa voit tehdä maksuja vain Suomeen, jos et poista maksujen maarajoitusta. Suosittelemme, että poistat eston pysyvästi vain niiden maiden kohdalta, joihin teet usein maksuja. Muiden maiden esto kannattaa poistaa vain maksun ajaksi. Kun olet vahvistanut maksun, palauta kyseisen maan esto. Varmuuden vuoksi.
 • Rajoita korttisi käyttöä
  Verkkopankissa voit rajoittaa kortin käyttöä. Voit valita, miten laajasti korttia voi käyttää eri maissa. Voit muokata rajoituksia tarpeen mukaan, esimerkiksi määritellä väliaikaisen käyttöalueen. Rajoitukset koskevat Debit-kortteja ja Credit/Debit-korttien debit-puolta.

Turvallista asiointia verkkopankissa

Viesti turvallisesti pankin kanssa

Verkkopankissa sinulla on henkilökohtainen postilaatikko pankin kanssa viestittelyä varten. Voit lähettää ja vastaanottaa viestejä. Viestit suojataan, joten tieto raha-asioistasi ei päädy vääriin käsiin. Ethän siis käytä tavallista sähköpostia pankkiasioiden hoitamiseen

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Lue tarkemmin siitä, miten pankki työskentelee turvallisuutesi edistämiseksi, ja miten voit itse toimia turvallisesti käyttäessäsi tuotteitamme ja palvelujamme.

Lukkiutunut salasana

Aktivoi lukkiutuneen salasanan avauspalvelu verkkopankin Nimi-valikossa. Jos salasana unohtuu tai lukkiutuu, saat koodin tekstiviestinä, ja sen avulla voit avata verkkopankin taas.

Unohtunut tai lukkiutunut salasana

Pankkitunnusten sulkeminen

Voit sulkea pankkitunnuksesi soittamalla numeroon +358 20 333.

Saat pankkitunnukset konttoristasi

Konttorisi opastaa sinua samalla verkko- ja mobiilipankin käytössä ja neuvoo säilyttämään pankkitunnuksia oikein.

Haluatko tietää lisää verkkopankistamme?

Asiakaspalvelumme numerossa 010 444 2442 palvelee sinua ma-pe klo 8:00-18:30 ja la klo 10:00-16:00 (0,084 euroa/min.).


Maksutilin yleisimmät palvelut

Suomessa on määritelty yleisimmät maksutilin palvelut ja niistä käytettävät nimitykset. Handelsbankenissa Maksutilin verkkopalvelusta käytetään nimeä Verkkopankki.

Maksutilin yleisimmät palvelut
Nainen katsoo hymyillen läppäriä

Kun et ehdi konttoriin, varaa aika verkkotapaamiseen

Verkossa keskustelet yhteyshenkilösi kanssa kaikista säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista - olitpa sitten kotona, töissä tai matkalla.

Verkkotapaaminen